Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Haladó

Ott folytatjuk a gyakorlást, ahol a "Kezdő" szintet befejeztük. Újabb gyakorlattal próbáljuk meg a lövésünket gyorsítani, természetesen a biztonság és a pontosság előtérbe helyezésével. Most tokból előrántva fejlesztjük tovább lövési pontosságunkat.

Fokozzuk a figyelmet és a koncentrációt! Most már két célpontra gyakoroljuk a lövéseket úgy, hogy továbbra is tokból kell előrántani a fegyverünket.

Növeljük a célpontok számát. Legyen most már három célpont! Ne veszítsük el kedvünket, ha néha visszaesik a teljesítményünk! Ezek már embert próbáló feladatok.

A célpontok számát itt visszavesszük egyre. A lövések számát ellenben megduplázzuk. Az egyetlen célpontra gyors egymásutánban kel leadnunk kettő lövést.

Két célpontra kell leadnunk 2-2 lövést. A feladat eléggé összetett ahhoz, hogy ne tudjunk gyorsan túllépni rajta.

Térjünk vissza az egylövéses gyakorláshoz! Közepes távolságra próbáljunk lőni minél gyorsabban és pontosabban!

Elérkezett az ideje, hogy kipróbáljunk más pozíciót i. Ha türelmesen végigcsináltad az eddigi gyakorlatokat (sok gyakorlással stabil eredményeket értél el), akkor most kipróbáljuk a térdelő és a fekvő lövőpozíciót.

Most már lőttél majdnem minden pózban. Ideje azt is megtanulnod, hogyan és mikor cserélj tárat gyorsan és gördülékenyen.

Állóképesség további fejlesztése a témánk. Talán unalmasnak fog hatni ez a gyakorlat, de kérlek, csináld végig tisztességesen, hogy stabil eredményeket tudj elérni a lövészetben!

További állóképesség fejlesztő gyakorlat. Koncentráció, önuralom, kitartás. Ezekre lesz szükséged a következő szint eléréséhez.

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

090033
MaMa18
TegnapTegnap32
A hétenA héten184
A hónapbanA hónapban671