Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Sportlövészet

Köszöntöm kedves látogató a Sportlövészet témakörben!

Ebben a szekcióban a sportlövészettel, extrém lövészettel, IPSC illetve IDPA lövészettel foglalkozunk. Videókat elemzünk, ahol a versenyzők versenyfeladatokat hajtanak végre maroklőfegyverekkel és igyekszünk a mozdulataikból, végrehajtásaikból tanulságokat levonni és hasznosítani mindazokat a saját tudásunk csiszolása érdekében! Sok esetben tapasztaltam, hogy egy-egy végrehajtás megtekintését követően az elemzések olyan mozdulatokra illetve taktikákra világítanak rá, amivel a versenyző anélkül fejlődhet, hogy anyagiakat kellene ráfordítania!

A lövész sport drága sport. Ha lehet, csak arra adjunk ki pénzt, amire mindenképpen muszáj! Már a TWITTEREN is találkozhatunk!

A technika fejlődik folyamatosan. Ez napi szinten látszik a fegyverek, fegyverlámpák terén is. Most egy új megoldást szeretnék bemutatni ami kimondottan géppisztolyokra, karabélyokra lett kitalálva. A BRINYTE  cég dupla fegyverlámpáját. A kialakítása, paraméterei tökéletesek akár profi egységek felszerelésébe is! Lássuk hogyan is működik?

Egy nagyon érdekes új technológiával találkozhattam a minap! A Debreceni Tactical Kft küldött egy " főzhető " fegyvertokot. A tok hőre lágyuló anyag, ami a hevítést követően könnyedén formázható és kihűlve megtartja a formát és meglepően jól rögzíti a fegyvert! Ezt a tokot formáztam az egyik fegyveremre és videóra is vettem a munka menetét.

Nagyon úgy látszik, hogy érdemes volt némi szárazgyakorlást beletenni, mert egész elfogadhatóan ment a gyakorlat. Az új fegyverrel nem volt még időm belemelegedni az éles végrehajtásokba, de ígéretesnek tűnik a dolog.

Ebben a videóban a Fenix GL06 - os gyakorlati tesztjét láthatjátok.

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

088816
MaMa22
TegnapTegnap26
A hétenA héten157
A hónapbanA hónapban376