Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Profi

Itt találsz egy kis elmélkedést, amely elsősorban azoknak szól, akik már nagyon profinak hiszik magukat! Soha NE bízd el magad! A végén azért gyakorlatot is tettem a "hegyi beszéd" mögé.  

Ehhez nincs sok hozzáfűzni valóm. Magát a feladatot eléggé részletesen leírtam. Gyakorolj!

Ez a feladat, már egy viszonylag összetettebb feladat, ami nagyban segít begyakorolni a verseny feladatok során előforduló pozícióváltásokat, illetve a töltött fegyverrel történő mozgásokat!

Hangolódunk a versenyfeladatokra. Elővesszük a fém célokat. Ezek azonnali visszajelzést adnak a találat sikerességéről.

Távlövés! Ez egy picit már túlmutat a verseny feladatokon, de mindenképpen érdemes gyakorolni, mert egy extrém célpont leküzdéséhez igen nagy segítség lehet, illetve az élvezeti értéke is kimagasló ennek a gyakorlatnak!

Egy kis erőnléti tréning! Attól függetlenül, hogy már egész jól haladunk és gyakorlatilag teljesen biztonságosan kezeljük a fegyvert, esetleg már viszonylag nagy távolságba is eredményesen lövünk, az erőnléti edzéseket nem ússzuk meg. Ha hanyagoljuk az erőnléti edzéseket lassul vagy akár meg is állhat a fejlődésünk.

Elővesszük a "gyengébb kezünket", hogy azt is felfejlesszük egy kicsit. Néha nem árt, ha mindkét kezünkkel hasonlóan jól bánunk a fegyverrel.

Ezen a ponton már kell egy kis lökés, mert úgy érezheted, hogy megállt a fejlődésed. Pedig csak arról van szó, hogy eddig a szintig látványos volt a fejlődés, innentől viszont már több energiát kell befektetned, hogy szinten tartsd magad és/vagy tovább fejlődj!

Ez a gyakorlatsor hivatott a lövészt rávezetni a távolságbecslés, a cél méretének helyes beazonosítása és a sebesség hányadosának összhangba állításának művészetére.

Íme egy összetett feladat. Itt kamatoztatnunk kell az eddig gyakorolt technikákat, hogy sikeresen végigcsináljuk a pályát. Kitartás, gyakorlás és sok-sok türelem önmagunkkal szemben és "némi" alázat a sport iránt!

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

090033
MaMa18
TegnapTegnap32
A hétenA héten184
A hónapbanA hónapban671