Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Tréning feladatok

A 13. rész is komplett feladatot mutat be és egyben kér számon a már begyakorolt részfeladatokból összeállított tematika alapján.

A sorozat első része amelyik már " komplett " faladatot ad gyakorlásra! Az eddigi videók a részelemek begyakorlására lettek kialakítva, ahol a lövéshez szükséges alap technikai tudást lehetett felcsipegetni, ha valaki vette a fáradtságot és edzett a tervek szerint. Itt már belép a térdelő pozíció és a fedezék használat.

A gyakorlatokat osztályoznunk kell. A tréning feladatok jellemzői, hogy valamilyen képesség meglétét hivatottak tesztelni! Ezek lehetnek technikai képességek és taktikai képességek. Ha valaki rendszert szeretne vinni a kiképzésekbe oktatásokba, akkor bizony jól kell összeállítani a gyakorlatokat, mert egy szerencsétlenül, még akár jó szándékkal is tervezett kiképzési program, elég sokat tud ártani a résztvevőnek. Sokan beleesnek abba hibába, hogy felugranak a youtube csatornákra és kiragadnak egy egy anyagot egy sorozatból csak azért mert az látványos és megpróbálják " eladni " szent Grálként! Mindeközben pedig se füle se farka a kiragadott résznek, ha nem egy kiképzési program része a megfelelő sorrend szerint beépítve. Ebben a részben kimondottan a lövészek technikai tudását tesztelem és nem a taktikait! A kiképzési tematikákban sokszor kell " komprumisszumokat " kötni, mert nincs tökéletes kiképzési feladat! Nem lehet tökéletesen modellezni a való élet történéseit! Ezért kell megérteni, meg értetni, mit miért és miért úgy csinálunk!

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

049956
MaMa8
TegnapTegnap17
A hétenA héten25
A hónapbanA hónapban270