Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Tréning feladatok

Egy új anyag a weboldalon. Gondolkoztam melyik témakörbe kerüljön a videó és úgy döntöttem, hogy a Tréning Feladatok témakörébe teszem, mert egyaránt fontos lehet sportlövőnek önvédekezőnek és szolgálati célú felhasználónak. A revolverező lövés alapvetően egy olyan megoldás, amit akkor használunk amikor a fegyverünk csőre van ugyan töltve, de az elsütő szerkezet fesztelenített állapotban van. Nem titok, nehezebb így elsütni a fegyvert, de messze nem olyan problémás mint sokan gondolják. Nyilván elég sok fegyver tudja a revolverező üzemmódot, viszont messze nem mindegy a használhatóság terén, hogy melyiknek, milyen az elsütő szerkezetének a precizitása. A videóban a CZ P 09 - es pisztolyt használom, ennek speciel elég jól megszerkesztették az elsütését. Az anyagban igyekszem segítséget nyújtani ennek a lövés fajtának a begyakorlásához.

A 13. rész is komplett feladatot mutat be és egyben kér számon a már begyakorolt részfeladatokból összeállított tematika alapján.

A sorozat első része amelyik már " komplett " faladatot ad gyakorlásra! Az eddigi videók a részelemek begyakorlására lettek kialakítva, ahol a lövéshez szükséges alap technikai tudást lehetett felcsipegetni, ha valaki vette a fáradtságot és edzett a tervek szerint. Itt már belép a térdelő pozíció és a fedezék használat.

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

088816
MaMa0
TegnapTegnap22
A hétenA héten157
A hónapbanA hónapban376