Videóelemzésekkel segítem a sportlövők felkészülését.

Sportlövészet

Sportlövészethez kapcsolódó tréning feladatok gyűjteménye.

Tréningek

Jogi és technikai segítség az önvédelem hatékony megvalósításához.

Önvédelem

Az önálló tréningezéshez három szintre bontott edzésprogramot találtok.

Edzéstematika

Fegyverek tesztelésének tapasztalatait itt osztom meg veletek.

Fegyver tesztek

Edzéstematika

Ezen az oldalon igyekszem segítséget nyújtani azoknak, akik rendelkeznek akár sport, akár önvédelmi, akár szolgálati célú maroklőfegyverrel! Már a TWITTEREN is találkozhatunk!

Sokszor szembesülnek a fegyvertartók azzal a problémával, hogy amikor a lőtéren gyakorolni szeretnének igazából nincs kellő koncepció a gyakorlás végrehajtásához! Nyilvánvalóan minden fegyvertartó tudja, hogy a lőfegyverekkel történő sport illetve más célú gyakorlás igen költséges, emiatt egy elhibázott edzésprogram, komoly veszélyt jelenthet a gyakorlatot végrehajtó testi épségére illetve a pénztárcát is komolyan megterheli a tréning. Ha nem látja a lövész a fejlődést, kidobott időnek és elherdált pénznek fogja érezni a források felhasználását!

Ebben a szekcióban edzés programokat osztok meg mindazokkal, akik hajlandóak a cél érdekében végigcsinálni azokat! A feladatok tartalmaznak "Elméleti" iránymutatást, "Száraz gyakorlási feladatokat", célanyagokat illetve időkorlátokat és nem utolsó sorban, lövés számokat illetve lőtávolságokat!

A feladatok felosztása az alábbi 3 csoportba történik

1. Kezdő tréning

2. Haladó tréning

3. Profi tréning

Fontos, hogy mindenki rendelkezzen kellő alapokkal és fegyverkezelési biztonsággal! Aki lőfegyverekkel szeretne gyakorlatokat végrehajtani, edzeni, az nem engedheti meg magának, hogy bizonyos témaköröket átugorjon, csak azért mert azok élvezeti faktora csekély! Nem ígérem, hogy könnyű feladatokat állítok, de aki végig csinálja, azokat az érezni fogja a fejlődést!

A MOTTÓNK : HA KÖNNYŰ LENNE BÁRKI MEG TUDNÁ CSINÁLNI !

Az ide csatolt videókon igyekszem a gyakorlatban is bemutatni, amit a lövésznek meg kell tennie ahhoz, hogy eredményes lehessen!

 

A KALIBER MAGAZIN  csapatával már több éve dolgozunk közösen, illetve segítjük egymás munkáját, ezeket a videókat amiket most látni fogtok, velük közösen készítettük, kimondottan azért, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak akik esetleg segítség hiányában vannak, de mindenképpen szeretnének elindulni a sportlövészet rögös ám nagyon szép útján! 10 részre bontottuk az anyagot, hogy ne " sokalljon be " a kezdő lövész a sok információtól illetve a szétbontás gyakorlatilag bizonyos témakörönként történt, de ezt majd látni fogjátok.

Mindenkinek jó videózást és sikeres edzéseket kívánok!

1. RÉSZ

2. RÉSZ


3. RÉSZ

4. RÉSZ

5. RÉSZ

6. RÉSZ

7. RÉSZ

8. RÉSZ

9. RÉSZ

10. RÉSZ

Gyakorlatilag most, hogy a videók végére értünk, sikerült egy átfogó képet kapnunk az elindulással és az első lépésekkel kapcsolatban. Nyilván valóan ezek csak a kezdeti lépések, de ezek pontos megismerése fog egy kellően masszív alapot adni a későbbiekben felépített lövész karrierhez. Vannak olyan lőgyakorlatok amiket szinte unásig kell ismételnünk majd az elkövetkezendőkben, de mindenképpen legyen a szemünk előtt, hogy ha nincsenek meg a kellő alapok attól még fogunk tudni ugyan balesetmentesen lőni, de az eredményességünk messze el fog maradni a kívánalmainktól!

Aki úgy gondolja, hogy ezek után belevág a lövész tréningekbe, az a  " KEZDŐ TRÉNING " menüpont alatt talál konkrét edzés programot, ami segíteni fogja a kezdeti lépésekben!

Ez a gyakorlat sor, pár nap alatt elég jól megmozgatta a lövészeket. Sokan kipróbálták, illetve sokan tervezik, hogy kipróbálják ahogy lehetőségük lesz rá. Akiknek kialakult edzésterveik, illetve egyéni felkészítő áll rendelkezésükre, azok nyilván azok segítségével tudnak felkészülni, akiknek viszont nincs segítségük, azoknak egy edzéstervet állítottam össze 200 lőszerre. A gyakorlat sor, egymásra épülő gyakorlatokból került összeállításra, illetve el is mondom, hogy mit miért és hogyan tegyünk ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk erre a gyakorlatra felkészülni.

Alkategóriák

Kapcsolat

Csomán János
+36 70 334-2201
csomantactical@gmail.com

Látogatók

088261
MaMa22
TegnapTegnap68
A hétenA héten424
A hónapbanA hónapban1065